παίρνει μορφή και οντότητα.

Η ανάγκη για αισθητική δεν είναι ανάγκη τεχνητή, είναι πρωταρχική,
όταν αγγίζει την ψυχή αυτό που βλέπουν τα μάτια.

Η Καίτη Αναστασάκη εμπνέεται και δημιουργεί μαζί με τους συνεργάτες και τις δύο κόρες της στο εργαστήριο ΟΠΤΩ στο Μαρούσι. Η αρμονική συνεργασία και η χημεία όλων αντανακλάται στη «δουλειά» τους και την καθιστά μοναδική και αναγνωρίσιμη.

Γεννήθηκε στα Χανιά, μεγάλωσε στο Τορόντο του Καναδά.Εκεί σπούδασε εφαρμοσμένες τέχνες, και παρακολούθησε μαθήματα κεραμικής στο George Blown College, Tree Schools  και Little Group Studio. Ξεκίνησε επαγγελματικά στα Χανιά αλλά στην πορεία  την κέρδισαν οι προκλήσεις της Αθήνας…

ΟΠΤΩ σημαίνει βάζω κάτι στη Φωτιά, που μαζί με τη Γή, το Νερό και τον Αέρα αποτελούν τη βάση κάθε έργου που θα βρεθεί στα χέρια σας.

Μέσα από πειραματισμούς και παιχνίδια προκύπτουν φόρμες ρεαλιστικές και φανταστικές, με κίνηση, χιούμορ, αισθησιασμό, ή επιρροές απ’ τα παλιά. Με απλά εργαλεία, έμπειρα χέρια και σύγχρονα μέσα δίνουμε τη δική μας ταυτότητα στην αρχέγονη τέχνη της Κεραμικής. Πρώτη ύλη μας οι πηλοί stoneware και η πορσελάνη –υλικά υψηλής θερμοκρασίας ψησίματος, άριστης ποιότητας, ανθεκτικά στη φθορά του χρόνου.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Στις ενότητές μας θα βρείτε αντικείμενο διακόσμησης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο (εσωτερικά και εξωτερικά). Ιδιαίτερο δώρο για κάθε περίσταση Χειροποίητο κεραμικό κόσμημα

Κατόπιν επικοινωνίας μπορούμε να σας δώσουμε ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις για οποιοδήποτε χώρο καθώς και ειδικές εφαρμογές, ιδέες για επιχειρηματικό δώρο, κεραμικό φωτιστικό και εικαστικό πιάτο εστίασης.